Zakaj izbrati Hrvaško?

Zakaj za zobozdravstvene storitve izbrati Hrvaško?
1. CENA
Z zdravljenjem zob na Hrvaškem prihranite do 50 %!
Zobozdravstvene ordinacije na Hrvaškem ponujajo vrhunsko kvaliteto zdravljenja, klinike so opremljene z najnovejšo opremo, specialisti, ki so vam na voljo pa so s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju estetike in implantologije v veliki prednosti pred kolegi iz sosednjih držav.
Cene estetskega in rekonstruktivnega zobozdravstva ter zobnih vsadkov so na Hrvaškem zelo konkurenčne. Za ponazoritev, koliko lahko prihranite, navajamo primer zobnega vsadka, ki se v Sloveniji giblje med 1.500 € in 2.000 € med tem ko na Hrvaškem implantati vrhunske švicarske kvalitete z doživljenjsko garancijo (Astra, Straumannm, Nobel) stanejo okoli 700 €.

2. ČAKALNI SEZNAMI
Čakalni seznami so v številnih državah življenjsko dejstvo. Številne zahodne države z odlično, brezplačno ali visoko subvencionirano zobozdravstveno nego niso sposobne izpolniti zahtev, ki so pred njimi. Enoletno čakanje na nujen kozmetični poseg ni dopustno, niti če je poseg brezplačen in ga pokriva zdravstveno zavarovanje. Zdravljenje na Hrvaškem vam omogoča, da želeni poseg opravite v zelo kratkem času in po ugodni ceni.

3. DOSEGLJIVOST

Včasih željene storitve ni mogoče opraviti v vaši okolici, zato ste prisiljeni potovati in iskati rešitev v tujini. Naše meje so vedno bližje zato je za vas pot na Hrvaško dostopnejša kot kdaj koli prej. Poskrbeli bomo za vaše udobje zato vam termin obiska določimo glede na vašo časovno razpoložljivost s tem si točno določeno uro za vas rezerviramo tudi mi saj vam želimo omogočiti dovolj časa vsa vaša vprašanja.

4. ZASEBNOST
Vaša zasebnost je pri nas na prvem mestu. Številni ljudje ne želijo, da so med postopkom kozmetične stomatologije v njihovi bližini prijatelji in družina. Nekateri se želijo z »letnega dopusta« vrniti s čarobnim in presenetljivim nasmehom.Čeprav je to tehten razlog za potovanje, pa vendarle ne bi smel biti glavni pri izbiri dobrega zobozdravnika.
 
5. ČUDOVIT DOPUST
Na Hrvaškem se nahajajo številne naravne lepote. Obiskovalec lahko pred in med zdravljenjem obišče jezera, slapove, gozdove, planine in veličastno morsko obalo.
Odlična ideja je stomatološko zdravljenje združiti z letnim dopustom na Hrvaškem!
Če želite izvedeti, kaj obiskati v Zagrebu, potem vas prosimo, da pogledate zavihek Kaj obiskati v Zagrebu?.
 
6. KAKOVOST
Moderna tehnologija in visokokakovostni materiali nam omogočajo zagotavljanje vrhunskih storitev. Večina zobozdravnikov na Hrvaškem je zaključila številne izobraževalne programe in seminarje v zahodnoevropskih državah in Združenih državah Amerike, zato lahko uspešno uporabljajo nove tehnologije in trende. Razlog za udeležbo na teh programih in seminarjih zunaj Hrvaške leži v visokih zahtevah tujih pacientov. Osebje v ordinaciji govori nekaj jezikov, kar vključuje angleški, italijanski in nemški jezik.
Za več informacij stopite v stik z nami po tel.: +385 1 5802 333 / +385 1 5802 334 ali nam , in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.