Kako do Zagreba?

Z avtomobilom
Iz Ljubljane do Zagreba najhitreje prispete po avtocesti A2 preko Brežic. Od mejnega prehoda Bregana do Zagreba je 15 km. Avtocesto zapustite na izvozu Zagreb Zapad. Po 4 km pri tretjem semaforju zavijte levo na Zagrebačko ulico in peljite do konca ulice. Na koncu ulice zavijte desno na Prilaz baruna Filipovića. Pri drugem semaforju zavijte desno na Cankarevo ulico in peljite do konca ulice, kjer se nadaljuje Gradišćanska. Stavba se nahaja v levem kotu. Naslov ordinacije je Gradišćanska 36, vhod pa je obrnjen proti železniški progi. Parkirate lahko ob stavbi (parkiranja ni treba plačati) ali pa v garaži v -1 kletni etaži. Na domofonu izberite Dental Centar b2 in pozvonite. Z dvigalom se pripeljete v peto nadstropje, kjer se nahaja ordinacija.

Z avtobusom

Če načrtujete pot v Zagreb z avtobusom, lahko na strani http://www.ap-ljubljana.si najdete veliko število avtobusnih linij.
 
Z vlakom
Če načrtujete pot v Zagreb z vlakom, lahko na strani www.bahn.de preverite, katera linija vam najbolj ustreza.
 
Če prispete z avtobusom ali vlakom, nam sporočite čas vašega prihoda. Za vas bomo organizirali brezplačen prevoz z Avtobusne ali Glavne železniške postaje do našega centra.
 
Če potrebujete pomoč pri organizaciji vašega prihoda, nas pokličite na +385 1 5802 333 / +385 1 5802 334 ali nam pošljite povpraševanje, mi pa se bomo potrudili poiskati najboljšo rešitev za vas.
 
Če ste v Zagrebu in želite priti do nas, izberite zavihek Kako do nas? .