Free hand bonding

Za tiste, ki si želijo izboljšati svoj nasmeh brez brušenja zob, keramičnih lusk in keramičnih kron, je free hand bonding prava izbira.
Pacienti pogosto prihajajo in so pripravljeni polepšati svoj nasmeh, vendar jih od tega odvrača poseganje v trde zobne strukture, želijo pa ohraniti svoje zobe. Keramične luske zahtevajo minimalne posege, kar paciente odvrača od postopka.

Obstaja vrsta rešitev za nadomeščanje zlomljenega dela zoba, izboljšanje proporcije in oblike zoba ali redizajn vašega nasmeha v celoti. Ne glede na to, kaj postopek zahteva, vam bomo pomagali, da poiščete najučinkovitejšo rešitev, s katero boste zadovoljni tako z vidika videza kot funkcionalnosti.

Za kaj se pravzaprav gre?

Dentalna tehnologija je v zadnjih letih pri izpopolnjevanju kompozitnih materialov, ki se uporabljajo za zalivke (plombe), naredila velik korak. Ti materiali so se značilno približali vsem lastnostim zobne sklenine in kot takšni se lahko uporabljajo za redizajn nasmeha brez poseganja v zobne strukture. Njihova osnova je narejena iz steklokeramike, kot pri keramičnih luskah, kar pomeni da so estetsko usklajeni s preostalo barvo zoba.

Materiali so odlični, vendar včasih ni lahko zadeti vseh lastnosti naravne barve zoba, potrebni so posebna veščina, tehnika, znanje in izkušnje zdravnika dentalne medicine. Veščina je imitirati naravo, mar ne? Naša ekipa v tem vidi izziv!
 
Za vse naše storitve vam nudimo možnost obročnega plačila. Več informacij o možnostih obročnega plačila preverite v Ceniku.
Za več informacij stopite v stik z nami po tel.: +385 1 5802 333 / +385 1 5802 334 ali nam , in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.